Fontos információk mielőtt időpontot foglalsz!

  • Lehetőleg  a szolgáltatás leírásánál található “Időpontot foglalok” gombra kattintva tudsz a szabad időpontok közül választani. A gomb egy online időpontfoglaló rendszerhez visz. Mindenképpen meg kell várnod a visszaigazolást, csak az után biztos az időpont.
  • Amennyiben inkább még is üzenetet írnál, használd a lelekszelence@gmail.com email címet, a Messengert, vagy küldj sms-t a +3670/408-6012-es telefonszámra.
  • Bármelyik kapcsolatfelvételt választod, szükség lesz az email címedre, és ha nem az online rendszeren foglalsz, kérlek azt is írd meg, milyen időszakok lennének jók neked, és én az alapján fogok időpont ajánlást küldeni.
  • Amennyiben még nem jártál nálam, az első bejelentkezés után kapsz egy részletes tájékoztatót a közös munkánkkal kapcsolatban, és a fizetési adatokat, mivel az első alkalommal a szolgáltatás előre utalásával válik véglegessé az időpontod.

Ismerkedjünk meg! - Szülői konzultáció

Ez a szolgáltatás, azoknak a szülőknek szól, akik a gyermekeiket szeretnék elhozni hozzám, akár önbizalom hiány, akár társas beilleszkedés, kommunikációs zavarok, akár tanulási nehézségek miatt.

Nagyon fontosnak tartom, hogy az esetlegesen hosszabb együttműködésünk előtt, megismerjük egymást, és a felmerülő problémák átbeszélése során, a gyermek számára megterhelő információk, ne az ő jelenlétében hangozzanak el.

Ezen a konzultáción tudjuk átbeszélni a problémákat, és a beszélgetés alapján tudok majd egy  lehetséges együttműködési javaslatot tenni.

Amennyiben szükségesnek érzem, más szakember bevonását, akkor arra is kitérek. A megállapodásunk alapján, ha szükséges, a gyermekkel kapcsolatos adatlapot is ekkor töltjük ki, hogy amikor a gyermek jön ez már ne vonja el a figyelmünket.

Kérhető online is!

Ára: 9.800 Ft/45′

Kineziológiai stresszoldás, konzultáció felnőtteknek

Amikor úgy érzed össze csaptak a hullámok a fejed felett, megrekedtél az életedben, azt érzed, mintha egy helyben toporognál.

Nem látod merre tovább. Nem tudod, mi lenne a legjobb választás.

Szeretnéd, ha meghallgatnának. Keresed a megoldást.

Jó választás lehet egy kineziológiai módszerekre épülő konzultációt kérned.

1 alkalom: 15.000 FT/60′
5 alkalmas bérlet: 67.500 Ft – (13.500 Ft/60′)
8 alkalmas bérlet: 100.000 Ft (12.500 Ft/60′)

Tanulás támogató, önbizalom erősítő mentorálás gyerekeknek

Önbizalom hiány, tanulási-, kapcsolati-, beilleszkedési nehézségek esetén, érdemes kérni konzultációt gyermekednek.

A konzultáció során feltárjuk a mentorállás lehetőségeit, ahol segítségül hívom a kineziológia módszereit, és AKÉTA Képességfejlesztő, tanácsadói,  a KMT Mozgásfejlesztés lehetőségeit, és más egyéb módszereket, amik támogatják a gyermeked a meghatározott céljában.

Alkalmanként: 9.800Ft/45’

4 alkalmas bérlet: 31.200 Ft   (alkalmanként: 7.800 Ft/45′)

A feltüntetett szolgáltatás díja 18 éves korig érvényes, nappali tanulóviszony mellett!

Családi Konzultációs Csomag 10 alkalmas

Hiszek abban, hogy gyermekeink nem csak tanulni, fejlődni, de tanítani is érkeznek. És sokszor ez a tanítás oly módon érkezik meg hozzánk, hogy gyermekünknek tanulási-, viselkedés beli nehézségei támadnak…

A család egy rendszer, és amikor a gyermekeknél mutatkozik megoldandó feladat, az már egy sürgetet változtatásra hívja fel a figyelmünket. És ahogy minden rendszernél a családban is a legtartósabb változás a “vezetők” által indítható be, ezért alkottam meg ezt a csomagot, hogy egy hathatósabb támogatást nyújtsak, amennyiben a szülő/k is felismerték azt, hogy valamin változtatni szükséges. 

Családi csomag 10 alkalmas tartalma:

2 alkalom Szülői konzultáció 2×45’

4 alkalom gyermek konzultáció 4×45’

4 alkalom felnőtt konzultáció  4×60’

Az egyes konzultációk leírását lásd fenntebb!

Teljes ár: 118.800 Ft

Kedvezményes csomagár: -25% a teljes árból: 89.100 Ft

Harmónia csomag pároknak

Azok a párok (Anyák, Apák), akik elindulnak az önismeret útján, és megoldásokat találhatnak azokra a helyzetekre, ahol a  türelmetlenség, a nem elfogadás, egymásra mutogatás… van jelen a szeretetteli, harmonikus kapcsolat helyett, nem kis “jutalomban” lehet részók.

A konzultációk során, lépésről-lépésre ismeritek meg saját-, és a másik erősségeit, működési módjait, azt, hogy valójában miért azt és úgy teszitek, ahogy, és hogy mit tehettek a cél érdekében.

Megtanultok szeretően, megértőn viszonyulni önmagatokhoz, társatokhoz, gyermekeitekhez, környezetetekhez.

Anya, és Apaként pedig igazi csoda, amikor a gyerekek szinte rögtön reagálnak a kialakult új energiákra.  Egyik pillanatról a másikra válnak nyitottabbá, nyugodtabbá, elkezdenek új dolgokat kipróbálni, helyre állnak az alvási-, étkezési gondok… és ti is felfedezhettek egy új szeretetteli kapcsolódást…

 A csomag tartalma:

3 páros alkalom; 

2-2 egyéni alkalom; 60-60 perc

Teljes ár: 105.000 Ft

Kedvezményes csomagár: 87.500 Ft 

Alkalmanként 12.500 Ft-ra jön ki egy konzultáció. És igen az én extra ajándékom elkötelezettségeteért cserébe, hogy a páros alkalmakat is egyéni árban fizetitek!

Hiszen szívügyem, hogy egy szabadabb, önmagáért felelősséget vállaló, kreatív nemzedék nőhessen fel, és ahhoz szükség van arra, hogy testi-lelki-szellemi szinten is egészséges, harmonikus szülők, neveljenek gyerekeket.

OH Kártya Önismereti folyamat

Hamarosan…

Családállítás

Hamarosan…

Női Önismereti Klub

Hamarosan…

Női Önismereti Elvonulás

Hamarosan…